Min middag denne uka som vegetarianer

Categories Blogg

Her er bilder med tekst over hva jeg har hatt til middag denne uka fra mandag – fredag som vegetarianer.

Mandag. Her har jeg fylt 2 tacoskjell med agurk, tomat, tacosaus, mager kesam, løk, ost og krydder. (Disse skjellene inneholder kun 0,8 gram sukkerarter per 100 gram. Et godt alternativ om man ønsker å kutte ned på sukkeret).
Tirsdag. Basmati-og fullkornsris med soppsaus, og stekt soppburger med salt og pepper (vegetar).
Onsdag. Pasta i tomatsaus med tomat, bønner, løk og vegetarkjøtt. (stekes i stekepannen og krydres med salt og pepper).
Torsdag. Dårlig tid og dårlig matlyst førte til en enkel og lettvint middag. Potnoodle med curry smak. (vegetar vennlig).
Fredag. I dag slo jeg ut håret og lagde en sunnere version av mac and cheese. Kokte en pakke med mac and cheese og blandet sammen med grønnsaker (erter, gulrot og mais). Toppet det hele med ost og krydret med salt og pepper før det fikk godgjøre seg i ovnen på ca 13 min.
0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *