hits
  • 28.05.2017, 16:36

15 TING DERE IKKE VISSTE OM MEG

1. Jeg er IKKE redd for edderkopper - Jeg er den som fjerner insektene om noen freaker ut. Jeg dreper heller ikke dyr, så jeg fanger dem og slipper dem ut vinduet.

2. Jeg har kun 1 x-kjæreste - Jeg er ikke den som må ha ny kjæreste hele tiden, og jeg stresser aldri med det. Jeg liker å bli godt kjent før jeg går videre og inn i et forhold med en gutt. Jeg har aldri vært opptatt av one night stands heller. Det er virkelig ikke min greie, for meg så er det bare ekkelt. Jeg dømmer ikke andre selv om jeg har egne meninger om det.

3. Jeg liker ikke ananas - All slags frukt er jeg glad i, men ikke ananas! Er det på pizza, så går det greit, for da er det blandet med så mye annet, men ellers så nei takk!

4. Isklump - Jeg fryser veldig lett og veldig ofte. Jeg er nesten alltid kald på hender og føtter.

5. Jeg har en hemmelig hobby - Ingen utenom familien vet det, men jeg har nemlig en hemmelig hobby. Kommer et innlegg om det senere.


                                                                


6. Jeg har skodilla - Jeg har fylt opp skapet med mange sko, og jeg har veldig lett for å smelte for pene sko på butikken.

7. Jeg har designet en tattis - Før tegnet jeg mye og var kreativ, så jeg fikk i oppgave å tegne en tatoverings skisse for en bekjent.

8. Tvilling - Jeg og min søster blir tatt for å være tvillinger av fremmede. Selv ser vi ingen likheter da, haha.

9. Øreoperasjon - Jeg opererte ørene mine når jeg var yngre, fordi de var ujevne og vokste utover.

10. Venner til de får kjæreste - Jeg hater folk som kutter kontakt med vennene sine tvert de får seg kjæreste, slike folk har jeg ikke bruk for i livet mitt.


                                                  


11. Barn - Jeg ønsker ikke å få barn selv og det tror jeg aldri kommer til å forandre seg heller, selv om folk sier det forandrer seg med tiden. Jeg elsker tantebarna mine og ville gjort absolutt alt for dem, men å ha ansvar for et barn selv er ikke noe jeg kan se for meg.

12. fotmassasje - Massasje under føttene er noe av det beste jeg vet. Jeg blir ofte støl og sliten etter trening eller å ha gått i høye sko.
Kunne godt sovne til en fotmassasje hver kveld om det hadde vært mulig.

13. Jeg liker ikke snakke i tlf - Jeg blir veldig sliten i hodet og varm på øret etter å ha snakket i telefonen en stund, er det lange samtaler så foretrekker jeg sms.

14. Venner på fb - Jeg har kun venner, familie og bekjente på facebook, randomme mennesker har ikke noe der å gjøre.

15. Tyggis-mani - Jeg går ikke en dag uten tyggis i munnen. Ligger nok en tyggispakke i alle veskene mine og enkelte jakkelommer også.                                                                    

dandeliongina

28.05.2017 kl. 17:26
Ble nysgjerrig på tattisen du har tegnet...

Ingrid Elise

28.05.2017 kl. 20:05
Morsomt innlegg :-D

annilin

28.05.2017 kl. 20:45
Tusen takk :) Vet ikke om jeg har skissene lenger, men skal lete gjennom tegnemappene, så legger jeg ut her :)

Frkfremtid

28.05.2017 kl. 21:29
Er utrolig enig med fotmassasjen, det er digg det!

annilin

28.05.2017 kl. 22:02
Ja, det er fantastisk! :) :)
annilin

kontakt: anniiliin@hotmail.com

Search

Bloggdesign